Basic Stovetop Rice Recipe

Cập nhật ngày 08/09/2022 bởi mychi

Bài viết Basic Stovetop Rice Recipe thuộc chủ đề về Thắc Mắt thời gian này đang được rất nhiều bạn quan tâm đúng không nào !! Hôm nay, Hãy cùng https://vietvan.vn/hoi-dap/ tìm hiểu Basic Stovetop Rice Recipe trong bài viết hôm nay nhé ! Các bạn đang xem chủ đề về : “Basic Stovetop Rice Recipe”

Đánh giá về Basic Stovetop Rice Recipe


Xem nhanh

Ingredients

  • 1 cup rice (long-grain or medium-grain, like basmati or jasmine; short-grain, like sushi rice; or brown rice)

Preparation

  1. Pour rice into a bowl, and fill it with cold water. Swirl the grains, using your fingers. Tip out any starchy water, and repeat until water runs almost clear.
  2. Combine rice and water in a pot: For most long-grain and medium-grain rice, pair 1 cup rice and 1 1/3 cups water. For short-grain rice, use 1 cup rice and 1 cup water. For most brown rice, combine 1 cup rice and 1 3/4 cups water. The rice and water should not come more than halfway up the sides of your pot; the mixture will double in volume as it cooks.
  3. Bring water to a hard boil over medium-high heat. The water’s entire surface should break with big, constant bubbles. As soon as water is boiling, give it a vigorous stir with a spatula or wooden spoon, making sure to scrape at any grains at the bottom of the pot. Cover it with a lid and turn the heat to low.
  4. Cook long-grain and medium-grain rice for 15 minutes; short-grain varieties for 20 minutes; and brown rice for 30 minutes.
  5. When allotted time has passed, or when you hear a change in sound – if you listen closely, you’ll notice the sounds will slowly change from a bubbly simmer to a steamy sort of flutter – turn off heat and let rice rest for about 10 to 15 minutes before serving.

Tip

  • To cook in an oven, bring rice to a boil on the stovetop, stir, cover and put it in a 350-degree oven to cook through (about 17 minutes for most white rice). Rest it covered at room temperature, for 10 minutes. To cook in a multicooker, rinse rice and pressure cook on high (about 3 minutes for short-grain rice; 8 minutes for long-grain rice; 22 minutes for brown rice). Open cooker after it’s depressurized naturally, then loosely cover the pot with a dish towel and plate and let it rest for 10 minutes.


Các câu hỏi về cơm bao nhiêu calo


Nếu có bắt kỳ câu hỏi thắc mắt nào vê cơm bao nhiêu calo hãy cho chúng mình biết nhé, mõi thắt mắt hay góp ý của các bạn sẽ giúp mình cải thiện hơn trong các bài sau nhé <3 Bài viết cơm bao nhiêu calo ! được mình và team xem xét cũng như tổng hợp từ nhiều nguồn. Nếu thấy bài viết cơm bao nhiêu calo Cực hay ! Hay thì hãy ủng hộ team Like hoặc share. Nếu thấy bài viết cơm bao nhiêu calo rât hay ! chưa hay, hoặc cần bổ sung. Bạn góp ý giúp mình nhé!!

Các Hình Ảnh Về cơm bao nhiêu calo


Các hình ảnh về cơm bao nhiêu calo đang được chúng mình Cập nhập. Nếu các bạn mong muốn đóng góp, Hãy gửi mail về hộp thư [email protected] Nếu có bất kỳ đóng góp hay liên hệ. Hãy Mail ngay cho tụi mình nhé

Tra cứu thêm thông tin về cơm bao nhiêu calo tại WikiPedia

Bạn nên tìm nội dung chi tiết về cơm bao nhiêu calo từ trang Wikipedia tiếng Việt.◄ Tham Gia Cộng Đồng Tại

???? Nguồn Tin tại: https://vietvan.vn/hoi-dap/

???? Xem Thêm Chủ Đề Liên Quan tại : https://vietvan.vn/hoi-dap/

Related Posts

About The Author

Add Comment