Cập nhật ngày 11/09/2022 bởi mychi
Bài viết pork | Definition, Cuts, & Preparation thuộc chủ đề về Giải Đáp thời gian này đang được rất nhiều bạn quan tâm đúng không nào !! Hôm nay, Hãy cùng https://vietvan.vn/hoi-dap/ tìm hiểu pork | Definition, Cuts, & Preparation trong bài viết hôm nay nhé ! Các bạn đang xem bài : “porkĐánh giá về pork | Definition, Cuts, & Preparation
Xem nhanh
- Related Topics:
- ham fish and brewis Texas barbecue bacon pancetta
pork, flesh of hogs, usually slaughtered between the ages of six months and one year. The most desirable pork is grayish pink in colour, firm and fine-grained, well-marbled, and covered with an outer layer of firm white fat. About 30 percent of the meat is consumed as cooked fresh meat; the remainder is cured or smoked for bacon and ham, used in sausage, and rendered to produce lard. Because pigs may be infected by the parasitic disease trichinosis, pork must be cooked to an internal temperature of 160 °F (71 °C) in order to destroy the disease-causing organism.
Pork carcasses are graded according to the amount of edible meat they will yield. In the United States, where individual cuts are not graded, a U.S. Number 1 carcass is one having the most satisfactory ratio of fat to lean; Number 2, Number 3, and Number 4 have a higher proportion of fat, reducing the amount of lean. Utility-grade pork, which is usually from mature animals, has too little fat and is less firm. The main cuts of pork are hams, spareribs, loin roasts and chops, bellies, picnic shoulders, and shoulder butts.
Pork is one of the most versatile of meats and is consumed around the world. Because it is proscribed by the dietary laws of Judaism and Islām, however, pork is virtually unknown in the cuisines of the Middle East and those of some local populations in Asia and Africa. The chief pork-consuming countries (on a per capita basis) are Germany, Denmark, Poland, and Austria.
In Western cooking fresh pork is commonly roasted, choice cuts being the loin, leg, and rib sections known as spareribs. Chops from the loin and ribs are usually grilled or pan-fried. A spit-roasted whole young piglet, or suckling pig, is a delicacy in central and eastern Europe; wild pigs have traditionally been cooked in a similar manner throughout the Pacific. Less desirable parts—ears, tail, hocks, feet, brains—and the fatty portions of the back of the carcass (fatback), may be cooked with various greens, especially in the southern United States; although originating in economic necessity, this distinctive style of pork cookery has an important place in American regional cuisine.
Get a Britannica Premium subscription and gain access to exclusive content. Subscribe Now
In China and Southeast Asia pork is commonly shredded or cubed and stir-fried with vegetables and spices. Pork-and-vegetable mixtures are also used to stuff a variety of small rolls, buns, and dumplings.
Các câu hỏi về 100g thịt lợn bao nhiêu calo
Nếu có bắt kỳ câu hỏi thắc mắt nào vê 100g thịt lợn bao nhiêu calo hãy cho chúng mình biết nhé, mõi thắt mắt hay góp ý của các bạn sẽ giúp mình cải thiện hơn trong các bài sau nhé <3 Bài viết 100g thịt lợn bao nhiêu calo ! được mình và team xem xét cũng như tổng hợp từ nhiều nguồn. Nếu thấy bài viết 100g thịt lợn bao nhiêu calo Cực hay ! Hay thì hãy ủng hộ team Like hoặc share. Nếu thấy bài viết 100g thịt lợn bao nhiêu calo rât hay ! chưa hay, hoặc cần bổ sung. Bạn góp ý giúp mình nhé!!
Các Hình Ảnh Về 100g thịt lợn bao nhiêu calo
Các hình ảnh về 100g thịt lợn bao nhiêu calo đang được chúng mình Cập nhập. Nếu các bạn mong muốn đóng góp, Hãy gửi mail về hộp thư [email protected] Nếu có bất kỳ đóng góp hay liên hệ. Hãy Mail ngay cho tụi mình nhé
Tra cứu thêm tin tức về 100g thịt lợn bao nhiêu calo tại WikiPedia
Bạn có thể tra cứu nội dung chi tiết về 100g thịt lợn bao nhiêu calo từ web Wikipedia.◄ Tham Gia Cộng Đồng Tại???? Nguồn Tin tại: https://vietvan.vn/hoi-dap/
???? Xem Thêm Chủ Đề Liên Quan tại : https://vietvan.vn/hoi-dap/